Utvendige persienner

Utvendig persienner

Persienner er den beste solskjermingen når det kommer til å holde varmen ute. Når sola skinner på et vinduene dine vil huset ditt varmes opp (på samme måte som et drivhus). Med innvendig solskjerming / gardiner vil mye av sollyset stoppes, men solenergien har allerede rukket å komme på innsiden av glasset og det vil bli varme mellom glasset og gardinene, varme som siger ut i rommet. Med utvendige persienner har man mulighet til å stoppe UV-strålene lenge før de treffer glasset.

Persienner på hus

Vi mener at utvendige persienner er den beste solskjermingen av flere grunner. Markiser må man betjene jevnlig da de ikke tåler vær og vind på samme måte som en persienne gjør. Våre persienner kan man enten kjøre opp og ned via en bryter eller fjernkontroll, manuelt eller via automatikk. Fordelen med fasadepersienner er at de kan stå nede til alle årstider uten tilsyn. Det er svært lite vedlikehold og lang levetid på våre persienner da det er enkel mekanikk og slitesterke deler.

Scandc 80mm utvendig persienne

Arkitekter, eiendomsbesittere og byggherrer verdsetter Scandic 80mm utvendig persienne for de overbevisende fordelene. Benyttes også i større og større grad på bolig og leiligheter med store vindusflater. Scandic 80mm har markedets beste solavskjermingsfaktor (0,14). Styreskinner i ekstrudert aluminium med lyddempende PVC-list. Denne persiennen er den beste på markedet og leveres med kraftige 80mm lameller og har vindlås. Vindlåsen gjør at persiennen holder seg stabil når det blåser. Stort fargeutvalg gir tiltalende fasadeutforming.

Scandic 80 utvendig persienne

Har du tenkt på at direkte sollys inn i rommet kan skade malerier, møbler, gulv og lignende? Mange av våre fornøyde kunder har kjøpt solskjerming nettopp av denne grunnen.